Furalopers vieren 30-jarig Jubileum op 24 juni 2018 met een feestelijke ochtendloop en een gratis BBQ voor alle leden !

Aankondigingen & Nieuws

  • LOPEN VOOR HET GOEDE DOEL OP ZONDAG 11 NOVEMBER 2018 EN OP ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 ! Beste loopmaatjes,Mooie tradities zijn er om in stand te worden gehouden. Met vele Fura's lopen voor het goede doel is er één van ! We informeren jou dan ook ...
    Geplaatst 5 okt. 2018 08:42 door Els De Breucker
  • SCHRIJF NU IN VOOR ONZE CLUBUITSTAP VAN ZATERDAG 17/11/2018 - LATEN WE ER SAMEN IETS VAN MAKEN ! Beste leden,  Zoals aangekondigd volgt hierbij meer informatie over onze 'revolutionaire' clubuitstap 2018. Jaarlijks trekken de Furalopers erop uit MET de bus. Op risico dat het bestuur, inclusief de madammen ...
    Geplaatst 17 sep. 2018 08:08 door Els De Breucker
  • Tervuren Tourist Run op zondag 2 september Op zondag 2 september organiseert de gemeente Tervuren, in samenwerking met Flanders Classics (Gordelfestival), de Tervuren Tourist Run. Dit is een niet-competitieve (geen tijdsregistratie), culturele loop waarbij 2 afstanden ...
    Geplaatst 24 aug. 2018 05:28 door Bart Tastenoye
Berichten 1 - 3 van 183 worden weergegeven. Meer bekijken »

Wie zijn de Furalopers ?

Furalopers Located at Tervuren. .

De Furalopers zijn een mix van enthousiaste wedstrijdlopers, recreatielopers en beginnende lopers. Onze club telt ongeveer 120 mannelijke en 111 vrouwelijke leden. Het clubhuis van de Furalopers is het sportcentrum Diependal in Tervuren.

De groepstrainingen gaan elke woensdagavond en zondagochtend door in het prachtige arboretum van Tervuren. Het Arboretum bevindt zich in het zogenaamde Kapbos, d.i. een beukenbos aangelegd tussen 1875 en 1880, die noordoost een verlenging  van het Zoniënwoud is.

Dit terrein is dan ook de ideale biotoop voor onze lopers : een zachte  ondergrond en voldoende paden om een parkoers naar wens te volgen tussen 100 hectaren bos met 460 verschillende soorten bomen, waar we onze longen met verse boslucht kunnen vullen.

Op geregelde tijdstippen helpen wij beginnende lopers met Start 2 Run, maar merken dat dit initiatief tegenwoordig ook als een Back 2 Run programma wordt aangewend.

Naar goede gewoonte  organiseren we jaarlijks de  Fura 10 Miles & Fura Shortcut  (7 of 16 km)

We hebben ook een regelmatigheidcriterium voor onze leden dat loopt van 1 januari tot 31 december en regelmatige lopers beloont met een prijs in natura die wordt uitgereikt op onze jaarlijkse algemene vergadering.Online peiling :