Start2Run with Furalopers Tervuren (Edition 2017)

Aankondigingen & Nieuws

  • FURAFLASH - VANALLES EN NOG WAT Beste leden, Het is alweer meer dan een maand geleden dat onze Algemene Vergadering en Ledenvergadering plaatsvond. Niet minder dan 69 leden waren aanwezig, dank je wel !Voor wie niet ...
    Geplaatst 30 mrt. 2018 02:41 door Els De Breucker
  • FURA WENSEN EN UITNODIGING ALGEMENE VERGADERING OP 23 FEBRUARI 2018 - LET OP NIEUWE LOCATIE begin almaar te stretchenleg je loopshirt al maar klaarde Fura paadjes wachtenook in het nieuwe jaar Namens het bestuur wensen wij jou een gelukkig, gezond en sportief ...
    Geplaatst 2 jan. 2018 13:28 door Els De Breucker
  • FURA BREAKING NEWS - WINNAARS CLUBKAMPIOENSCHAP - DANK JE WEL FANNE ! Vooraleer de Fanne aan het woord te laten, willen we hem nogmaals heel erg bedanken voor deze bijzonder geslaagde editie van het clubkampioenschap ! De voorbereiding, de uitvoering en de nabespreking ...
    Geplaatst 2 jan. 2018 13:20 door Els De Breucker
Berichten 1 - 3 van 178 worden weergegeven. Meer bekijken »

Wie zijn de Furalopers ?

Furalopers Located at Tervuren. .

De Furalopers zijn een mix van enthousiaste wedstrijdlopers, recreatielopers en beginnende lopers. Onze club telt ongeveer 120 mannelijke en 111 vrouwelijke leden. Het clubhuis van de Furalopers is het sportcentrum Diependal in Tervuren.

De groepstrainingen gaan elke woensdagavond en zondagochtend door in het prachtige arboretum van Tervuren. Het Arboretum bevindt zich in het zogenaamde Kapbos, d.i. een beukenbos aangelegd tussen 1875 en 1880, die noordoost een verlenging  van het Zoniënwoud is.

Dit terrein is dan ook de ideale biotoop voor onze lopers : een zachte  ondergrond en voldoende paden om een parkoers naar wens te volgen tussen 100 hectaren bos met 460 verschillende soorten bomen, waar we onze longen met verse boslucht kunnen vullen.

Op geregelde tijdstippen helpen wij beginnende lopers met Start 2 Run, maar merken dat dit initiatief tegenwoordig ook als een Back 2 Run programma wordt aangewend.

Naar goede gewoonte  organiseren we jaarlijks de  Fura 10 Miles & Fura Shortcut  (7 of 16 km)

We hebben ook een regelmatigheidcriterium voor onze leden dat loopt van 1 januari tot 31 december en regelmatige lopers beloont met een prijs in natura die wordt uitgereikt op onze jaarlijkse algemene vergadering.Online peiling :