Furalopers vieren 30-jarig Jubileum op 24 juni 2018 met een feestelijke ochtendloop en een gratis BBQ voor alle leden !

Aankondigingen & Nieuws

  • VOOR DE VAKANTIE NOG DIT : DANK JE WEL - BELANGRIJKE DATA - DOUCHES TIJDENS DE VAKANTIE DANK JE WELDankzij de vele helpende handen voor, tijdens en na het verjaardagsfeest van onze club, werd het een prachtige dag.We bedanken iedereen die hieraan, voor of achter ...
    Geplaatst 30 jun. 2018 12:03 door Els De Breucker
  • SCHRIJF NU IN VOOR 30-JARIG JUBILEUMFEEST VAN ONZE CLUB OP ZONDAG 24 JUNI 2018 Beste leden, Het ene evenement is nog niet goed achter de rug of we zijn er al met het volgende feestje.In 1988 wint Steffi Graf haar eerste Australian Open ...
    Geplaatst 17 mei 2018 08:43 door Els De Breucker
  • FURAFLASH - VANALLES EN NOG WAT  Beste leden, Het is alweer meer dan een maand geleden dat onze Algemene Vergadering en Ledenvergadering plaatsvond. Niet minder dan 69 leden waren aanwezig, dank je wel !Voor wie niet ...
    Geplaatst 24 apr. 2018 01:24 door Els De Breucker
Berichten 1 - 3 van 180 worden weergegeven. Meer bekijken »

Wie zijn de Furalopers ?

Furalopers Located at Tervuren. .

De Furalopers zijn een mix van enthousiaste wedstrijdlopers, recreatielopers en beginnende lopers. Onze club telt ongeveer 120 mannelijke en 111 vrouwelijke leden. Het clubhuis van de Furalopers is het sportcentrum Diependal in Tervuren.

De groepstrainingen gaan elke woensdagavond en zondagochtend door in het prachtige arboretum van Tervuren. Het Arboretum bevindt zich in het zogenaamde Kapbos, d.i. een beukenbos aangelegd tussen 1875 en 1880, die noordoost een verlenging  van het Zoniënwoud is.

Dit terrein is dan ook de ideale biotoop voor onze lopers : een zachte  ondergrond en voldoende paden om een parkoers naar wens te volgen tussen 100 hectaren bos met 460 verschillende soorten bomen, waar we onze longen met verse boslucht kunnen vullen.

Op geregelde tijdstippen helpen wij beginnende lopers met Start 2 Run, maar merken dat dit initiatief tegenwoordig ook als een Back 2 Run programma wordt aangewend.

Naar goede gewoonte  organiseren we jaarlijks de  Fura 10 Miles & Fura Shortcut  (7 of 16 km)

We hebben ook een regelmatigheidcriterium voor onze leden dat loopt van 1 januari tot 31 december en regelmatige lopers beloont met een prijs in natura die wordt uitgereikt op onze jaarlijkse algemene vergadering.Online peiling :