Startrunning

Vanwege de Corona crisis is nog niet beslist of in 2021 een Startrunning wordt georganiseerd.
Zodra iets bekend is zullen wij dat op deze pagina mededelen.
 
23/6 Test run 5 km. Alle aanwezigen slaagden! (foto genomen bij vertrek)
Tijdregistratie : henricusjanssen@gmail.com
Officiele test : Zondag 30 juni 2019

Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met de Dienst Vrije Tijd van de gemeente Tervuren.Sinds verschillende jaren merken we dat veel mensen de smaak te pakken krijgen voor het lopen dankzij Start Running programma's. Velen hebben dan ook ooit een poging ondernomen, al dan niet met de iPod in de aanslag en de lieve woordjes van Evy Gruyaert, alvorens bij ons terecht te komen.

Maar soms heb je dat tikkeltje meer nodig om van 0 naar 5 Km (opnieuw) op te bouwen. Alle begin is natuurlijk moeilijk, dit is niet anders met sporten en daarom zal (her)beginnen wellicht gepaard gaan met zweten en zwoegen, maar het resultaat van al dat zweten en zwoegen mag gezien worden. Een aantal van onze "Startrunners" uit vorige edities klom op naar een "Start to 10Km", om vervolgens al na 2 jaar de 20 Km van Brussel probleemloos uit te lopen. Enkele Startrunners  hebben reeds een marathon achter de rug.

Met ons Furalopers Startrunning 5km programma helpen we je graag op weg om 5 Km uit te lopen in 10 weken tijd. Met het Startrunning 10km programma  gaan we in 8 weken van 5km naar 10km. Uit eigen ervaring weten we dat een goede begeleiding, eenvoudige instructies van ervaren lopers, een opbouwend loopschema en een vast tijdstip in je agenda waar je een aantal lotgenoten ontmoet met één gemeenschappelijk doel  wonderen kan verrichten... 

De trainingen zijn  op zondag om 09.45 uur, woensdag om 19.15 uur en op vrijdag om 19.15 uur en nemen ongeveer een uur in beslag. Vertrek vanaf Sportcentrum Diependal,Tervuren. Kosten  voor het 5km  programma 30 euro inclusief verzekering, U kunt ook een gezinskaart nemen, kosten 50 euro ongeacht aantal gezinsleden..


Harry Janssen begeleidt deze programma's en je kunt hem contacteren via harry.janssen@telenet.be

Comments