Nieuws‎ > ‎

Wedstrijdverslag Energizer Night Run 14/09/2012

Geplaatst 15 sep 2012 01:07 door Patrick Vanderhoeven   [ 15 sep 2012 01:26 bijgewerkt ]

Binnenkort lopen we op de woensdagavond training weer allemaal met lamp en fluovestje. Om de sfeer al eens op te snuiven trokken enkele ongeduldige Furalo(o)p(st)ers afgelopen vrijdag richting Deurne voor de 2de editie van de Energizer Night Run. Weliswaar volledig onherkenbaar tussen de massa van 5000 deelnemers, want voor één keer moest bij iedereen de clubkledij plaats ruimen voor het ‘Light up and Run’ t-shirt.


Gewapend met een hoofdlamp kwam iedereen aan de start van het parcours door het mooie, maar toch vooral vrij donkere, park Rivierenhof. De één kwam om te winnen, de ander om te genieten. Niels, Rudi en Herman kozen voor het eerste en liepen een goede wedstrijd. Voor 9,5 km hadden ze minder dan 40 minuten nodig en kwamen resp. over de streep als 4e, 24e en 40e. Erwin, Ils, Katrien, Martin en Rika genoten in het pak en van de randanimatie (met oa. tromgeroffel, vuurspuwers en een zeepbellengordijn) en kwamen iets rustiger aan in iets langer dan een uur.


Na de wedstrijd kon iedereen genieten van een lekker warme douche, een hapje en een drankje. Tot middernacht stipt, want dan gingen de muziek en de lichtjes onherroepelijk uit. Tot volgend jaar alleszins.Resultaten en foto’s zijn te vinden op de website van de Night Run: http://www.energizernightrun.beNiels

Comments