Nieuws‎ > ‎

FURAFLASH - VANALLES EN NOG WAT

Geplaatst 30 mrt. 2018 02:36 door Bart Tastenoye   [ 24 apr. 2018 01:24 bijgewerkt ]
 
Beste leden, 
Het is alweer meer dan een maand geleden dat onze Algemene Vergadering en Ledenvergadering plaatsvond. Niet minder dan 69 leden waren aanwezig, dank je wel !
Voor wie niet aanwezig was, vind je bijgevoegd een verslag van deze vergadering en de presentatie waarnaar verwezen wordt.
Zoals je tijdens onze trainingen al gemerkt hebt, lopen we opnieuw het bos in via de Wolvengracht en starten we dus via de Ringlaan. Dit werd door een meerderheid van de op de AV aanwezige leden beslist op basis van de resultaten van onze enquête. 
Wel lopen we SAMEN👣👣👣 tot aan de Wolvengracht en vanaf dan alle remmen los 😉
Tijdens de vergadering namen we ook noodgedwongen afscheid van Laura die ingevolge blessureleed het bestuur en de club heeft verlaten. We hebben haar uiteraard bedankt voor haar inzet !


Tijdens onze ledenvergadering werd beslist om dit jaar 'Les Gazelles de Bruxelles' als goed doel te steunen.
Het is een organisatie die 5 jaar geleden is ontstaan met als doel mensen in kansarmoede aan te zetten tot joggen, waarbij er in samenwerking met sociale organisaties loopgroepen worden gecreëerd. Het lopen wordt gebruikt als methodiek om fysiek en mentaal sterker te worden. Om hun leden te voorzien van gepaste loopkledij en loopaccessoires in goede staat, verzamelen zij ook tweedehandskledij. Het kan ook gaan om amper gedragen loopschoenen die om een of andere reden in je kast zijn blijven staan. Vanaf woensdag 4 april 2018 doet onze club een inzamelactie. Je kan LOOPspullen in goede staat aan één van de aanwezige bestuursleden afgeven voor of na de trainingen en dit tijdens de hele maand april. Wij bezorgen ze dan op onze beurt aan 'Les Gazelles'.


Zoals reeds aangekondigd, organiseren wij, Furalopers op zaterdag 12 mei 2018 onze officiële loopwedstrijd. En ik benadruk WIJ want onze bijzonder talrijke aanwezigheid en hulp is nodig om dit evenement te doen slagen. Er zijn dit jaar drie afstanden voorzien, wat betekent dat er nog meer seingevers nodig zijn. Wij zijn dus op zoek naar vele helpende handen !
Alle helpers krijgen een aandenken en 10 extra punten voor het regelmatigheidscriterium maar wat belangrijker is, is de geweldige sfeer van samenhorigheid die er ontstaat als al dat Furablauw in de weer is om er een geweldig loopfeest van te maken ! Hou 12 mei dus alvast vrij. Van Bart ontvang je binnenkort een mail met verdere info. 
Het is dus niet de bedoeling dat leden zelf deelnemen aan de wedstrijd, daarom organiseren we voor de leden zelf 'de alternatieve furaloop' die plaatsvindt een week eerder op zondag 6 mei 2012. Ook hierover ontvang je later nog verdere info.
Zondag is het Pasen en is Diependal gesloten, dus deze zondag zijn er geen kleedkamers noch douches voorzien.En voor wie nog met een ei zou zitten, die kan het sowieso zondag kwijt 🐣

Sportieve groeten en alvast een een fijn paasweekend !

Els 
Namens het bestuur 

ĉ
Bart Tastenoye,
30 mrt. 2018 02:36
ć
Bart Tastenoye,
30 mrt. 2018 02:37
Comments