Nieuws‎ > ‎

Drive-Up for Harry (80)

Geplaatst 8 mrt. 2021 08:23 door Marijke Eerdekens   [ 8 mrt. 2021 08:26 bijgewerkt ]
Beste Furalopers,
We hadden enkele weken geleden opgeroepen om mee te rijden in de wagen parade die het feestcomité voor Harry's 80ste verjaardag organiseerde. Vandaag was het dan zover. Harry zelf was niet op de hoogte, Corrie, zijn vrouw, zat daarentegen mee in het complot en het weer was goed. Daarenboven kwamen een groot aantal Furalopers met auto's, fietsen en zelfs lopend vanuit Tervuren opdagen om Harry een late (zijn 80ste verjaardag was al in maart 2020), maar daardoor nog meer onverwachte verrassing te geven als dank voor zijn long-time inzet op vele vlakken voor onze club. 
Intussen kreeg ik van Harry ook al een email met de uitdrukkelijke vraag om deze integraal naar jullie te sturen als dank: 

Beste leden,
Wat een verrassing op zondagmorgen om 09.00 uur. Zoveel leden aan de deur, coronaproof. Ik apprecieer dit enorm. Jammer dat ik jullie niets kon aanbieden vanwege corona maar dat doen we  zodra Diependal weer open is.
Hartelijk dank voor de goede wensen en de cadeaus. Speciaal Charlotte voor mijn zelfportret, de tekenaar van de humoristisch cartoon en de speciale tekst door Mark C. voorgelezen. Met veel plezier ga ik de shirtjes dragen. Van de chocolade schoen, de inhoud van de mand en ander lekkernijen gaan we samen genieten.
Voor degenen die niet de kans hebben gekregen om deze cadeaus te bekijken heb ik foto’ s hiervan toegevoegd.
Ik wil speciaal het bestuur, het feestcomité en allen die aan deze aubade en wagenparade hebben meegewerkt bedanken.
Hopelijk kunnen we spoedig weer samenlopen. 
Harry


ą
Marijke Eerdekens,
8 mrt. 2021 08:23
Comments