Nieuws‎ > ‎

DANK JE WEL - INTERVAL - BELANGRIJKE DATA : TERVUREN TOURIST RUN * GOEDE DOEL * CLUBUITSTAP * FURAFUIF - DOUCHES TIJDENS JULI EN AUGUSTUS

Geplaatst 27 jun 2017 06:07 door Bart Tastenoye


Beste leden, 


DANK JE WEL

Een paar maanden geleden beslisten we met zijn allen om gezamenlijk te starten via een nieuw parcours. 
Dit is een ingrijpende verandering en het is dan ook normaal dat de uitvoering ervan soms moeilijk 'loopt'. 
DANK JE WEL voor alle inspanningen die jullie leveren om samen het bos in te lopen !
Zoals aangekondigd zullen we evalueren op onze volgende algemene vergadering.
Intussen blijven we zoeken naar het juiste tempo en hopelijk slagen we er in om van het samen starten een goede en gezellige gewoonte te maken !


INTERVAL

Omdat er dit najaar heel wat leden deelnemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland, worden er de komende maanden intervaltrainingen georganiseerd zowel op vrijdag als op woensdag. Voor verdere info omtrent de data van deze trainingen op vrijdag kan je terecht bij Fanne (Stefan Vanfraechem). Op woensdag is Fanne bereid om met ons interval  te trainen elke laatste woensdag van de maand, vertrek aan Diependal om 19 uur. Uiteraard kan je op die momenten ook kiezen voor je gebruikelijke training.


BELANGRIJKE DATA

Op 2 september 2017 om 17 uur heeft de eerste TERVUREN TOURIST RUN  plaats, dit is een door gemeente georganiseerde recreatieve jogging door en langs de mooiste plekken van Tervuren. 
Onzen Bart en Fanne hebben het parcours mee uitgestippeld en we hopen dan ook dat er zoveel mogelijk Furalopers deelnemen en er veel Furablauw te zien zal zijn.

Lopen voor het GOEDE DOEL doen we tijdens de MUTOTOLOOP op 4 augustus 2017 in Duisburg en tijdens de 11-11-11 jogging op 11 november 2017 in Vossem.

We gaan op CLUBUITSTAP op zondag 22 oktober 2017, dit jaar organiseert het sportcomité de clubuitstap, dus wordt het een uitstap met een loop, een activiteit voor de niet lopers en een cultureel toemaatje voor alle deelnemers. Fanne en co zijn volop bezig met de organisatie en verdere info volgt.

Pascale heeft dan weer haar madammen bijeengeroepen : het Feestcomité is volop bezig met de organisatie van een spetterende FURA FUIF op het einde van het najaar,  precieze datum en info volgt. Dit betekent dat er dit jaar geen Furafestijn zal plaatsvinden en de madammen zich ook reeds kunnen concentreren op de organisatie van de feestelijkheden ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de club in 2018.


DOUCHES TIJDENS DE VAKANTIE

Hoewel Diependal gesloten is tijdens de maand juli, zijn de douches en de cafetaria in Diependal toch nog open voor ons op zondag 2 juli 2017 en woensdag 5 juli 2017.

Vanaf zondag 9 juli 2017 kan er op woensdag en zondag gestart en gedoucht worden in Pachthof Stroykens te Duisburg, Merenstraat 13. Uiteraard blijft starten in Diependal mogelijk.

Vanaf woensdag 2 augustus 2017 kan er opnieuw gedoucht worden in Diependal.  De cafetaria van Diependal is wel nog gesloten tot en met 15 augustus 2017.Dan rest er mij enkel nog om jullie een zeer fijne vakantie toe te wensen waar niks moet, zelfs lopen 🤔,  en niksen mag ! 😎Els
namens het bestuur  

Comments