Nieuws‎ > ‎

Tervuren Tourist Run op zondag 2 september

Geplaatst 24 aug 2018 04:50 door Patrick Vanderhoeven   [ 24 aug 2018 05:28 bijgewerkt ]
Op zondag 2 september organiseert de gemeente Tervuren, in samenwerking met Flanders Classics (Gordelfestival), de Tervuren Tourist Run. Dit is een niet-competitieve (geen tijdsregistratie), culturele loop waarbij 2 afstanden worden aangeboden. De 6km start om 10u, de 10km om 10u30.

Net als vorig jaar hielpen de Furalopers bij het uittekenen van de parcoursen en nemen we voorbereidend, maar ook de dag zelf enkele taken op ons.

Via deze weg doen we een oproep om zo massaal mogelijk mee te komen lopen en zo de Furalopers te vertegenwoordigen in wat we het liefst doen, Run together, Fun together. Graag ook zo veel mogelijk in Furalopers-outfit present zijn, wat onze aanwezigheid in grote aantallen nog eens extra visualiseert. 

Inschrijven kan je best op voorhand doen, gezien het prijsverschil (7€ voorinschrijving, 10€ daginschrijving) en de tijdswinst. Hier is de link naar de inschrijvingen :  https://www.gordelfestival.be/touristrun/inschrijven  

We moedigen ook aan om zo veel mogelijk in groep te lopen. Hiervoor zouden we enkele groepjes vormen met verschillende snelheden. 
De dag zelf kunnen we hiervoor afspreken aan de metalen posturen van de Tervuurse herdershonden (aan de ingang van het administratief centrum De Zevenster). Daar zal onze voorzitster, Els De Breucker, samen met enkele andere Furalopers, de verschillende groepjes aansturen.

image.png
Comments