Nieuws‎ > ‎

AANKONDIGING 11.11.11 LOOP EN AFLOSSINGSMARATHON VAN KAMPENHOUT

Geplaatst 31 okt 2012 08:22 door Patrick Vanderhoeven
Beste Furalopers,

In augustus liepen we al mee op de Mutotoloop in Duisburg, waar we achteraf van een lekkere trappist konden genieten.
Op 11 november lopen we nog eens voor het goede doel, deze keer in Vossem op de 11.11.11 loopNa de wedstrijd, die je grotendeels door het park van Tervuren stuurt, trakteert het bestuur op een pannenkoek om van de inspanning te bekomen.

Vele Furalopers kennen de wedstrijd al (vorig jaar namen ongeveer 40 leden deel!), maar wie toch nog wat informatie zoekt kan voor alle details terecht op http://www.11.be/11/111111-in-je-gemeente/comitepage/detail/actua,5138.
Online voorinschrijving is mogelijk tot 5 november (via http://www.iucju.ugent.be/11/), maar ter plaatse kan er ook nog ingeschreven worden voor de afstanden van 5 of 11 km.

Na de wedstrijd kan je terecht bij Wim voor het bonnetje waarmee je de pannenkoek kan afhalen.

--

De afgelopen twee jaar namen ook een redelijk aantal Furalopers deel aan een andere wedstrijd, iets later op het jaar. De aflossingsmarathon van Kampenhout. De derde editie van deze wedstrijd gaat dit jaar door op zaterdag 15 december om 10u00.

Deelnemen kan in groepen van max. 6 lopers, die elk een rondje van 7 km voor hun rekening nemen. Omdat de aflossingswedstrijd één van de enige wedstrijden is waar een individuele sport plots een echte teamsport wordt, en je de kans hebt om de wedstrijd zowel als loper en als supporter te ervaren, is dit echt een wedstrijd als geen ander. Natuurlijk loop je als team de totale marathonafstand, wat je enkele uurtjes de tijd geeft om eens gezellig bij te praten.

Ter promotie van deze wedstrijd neemt de club de inschrijvingskost op zich!
De inschrijving regelen we opnieuw via Google: dus gewoon je naam invullen (vóór 26/11!) onderaan de lijst op http://goo.gl/TWfRE.
Bij genoeg inschrijvingen voor meerdere ploegen zal het sportcomité over de indeling beslissen.

Alle wedstrijdinfo is te vinden op https://sites.google.com/site/marathonkampenhout/home.

--

En last but not least vermelden we nog twee andere wedstrijden:

De Gladiator Run.
Dit is een survival run die doorgaat op 25 november in Vossem. Voorlopig zijn de tickets uitverkocht maar mogelijk komen er 6 november nieuwe plaatsen vrij. Alle info op http://www.gladiatorrun.be.

De BeNeLux Run.
Een onvergetelijk avontuur. Een estafetteloop van ruim 1000 km. De komende editie gaat van start op 1 mei 2013. Er is echter een grote kans dat er voor deze editie onder de Furalopers nog niet genoeg deelnemers worden gevonden, maar uitstel hoeft in dit geval geen afstel te zijn. Alle info op http://goo.gl/SU5vp.
Geïnteresseerden voor dit evenement, zij het in 2014, mogen dit zeker laten weten aan het sportcomité (sportredactie@furalopers.be).


Sportieve groeten,
Het bestuur.
Comments