Nieuws‎ > ‎

20 km van Brussel - de wedstrijd

Geplaatst 17 mei 2013 11:56 door Bart Tastenoye
Beste loopvrienden,

 

 

Nog een paar keer trainen en het is zo ver, de 20 km van Brussel !!!

 

Om ervoor te zorgen dat de goede sfeer erin blijft vertrekken we, voor zij die willen, samen vanaf tramhalte Tervuren Terminus bij het museum om 

8 uur 05. Probeer daar rond 7 uur 55 uur te zijn.Vergeet je borstnummer niet, waarin ook je chip is bevestigd.

Als het zondag regenweer is, is het handig een plastic zak mee te brengen met uitgeknipte gaten voor je armen en je hoofd, die je dan na de start kan uittrekken.

 

Let op : Harry is er dit jaar niet bij voor de morele steun en om op onze waardevolle spullen te letten, gezien de start2runners hem  niet kunnen missen.


Bijgevolg zijn we nog op zoek naar een supporter of meerdere supporters die bereid zou(den) zijn :


- om onze waardevolle spullen bij te houden tijdens de wedstrijd, zoals sleutels, gsm, portefeuille, regenjasje, maar GEEN trainingspakken, dikke jassen, puls of sportzakken. 

- om wat foto's te nemen bij het vertrek ;

- aanmelden kan bij els via bestuur@furalopers.be.

 

Om 9 uur houden we, als we een fotograaf gevonden hebben, onze fotosessie bij de vijver/fontein voor het Jubelpark.

Het zou leuk zijn mochten alle Furalopers, ook deze die voor een andere organisatie lopen en dus niet met Furatruitje lopen, aanwezig zijn voor de foto.

We zien elkaar na de finish opnieuw bij de vijver/fontein voor het Jubelpark of in elk geval vanaf 17 uur, voor hen die hebben ingeschreven voor het etentje.

 

Wij wensen jullie in elk geval heel veel succes en vergeet vooral ook niet te genieten van de leuke ambiance tijdens de wedstrijd.

 

 

Het bestuur


Comments