Nieuws‎ > ‎

20 KM VAN BRUSSEL-afspraken vertrek - CLUBUITSTAP 22 SEPTEMBER 2019 - SAVE THE DATE

Geplaatst 13 mei 2019 03:48 door Bart Tastenoye
Het ene evenement is nog niet goed en wel achter de rug of hier zijn we alweer met het volgende en deze keer mogen we zelf lopen ! 😋

Volgende zondag 19 mei 2019 staan er opnieuw een aantal Furalopers aan de start van de 20 km van Brussel. Voor sommigen onder hen is het hun eerste deelname !

Om ervoor te zorgen dat de sfeer erin blijft, vertrekken we, voor zij die willen, samen vanaf tramhalte Tervuren Terminus bij het museum om 7 uur 49. Probeer daar rond 7 uur 40 uur te zijn.

Vergeet je borstnummer niet, waarin ook je chip is bevestigd.

Als het zondag regenweer is, is het handig een plastic zak mee te brengen met uitgeknipte gaten voor je armen en je hoofd, die je dan na de start kan uittrekken.

Om 9 uur houden we  onze fotosessie bij de vijver/fontein voor het Jubelpark.

Het zou leuk zijn mochten alle Furalopers, ook deze die voor een andere organisatie lopen en dus niet met Furatruitje lopen, aanwezig zijn voor de foto.

We zien elkaar na de finish opnieuw bij de vijver/fontein voor het Jubelpark.

Vergeet ook je mobib-kaart niet voor tram en metro. Tickets op de tram kosten 2,5 euro per rit, dus in dat geval 5 euro gepast geld voorzien heen en terug.

Wij wensen je in elk geval heel veel succes en vergeet vooral ook niet te genieten van de leuke ambiance tijdens de wedstrijd !


Op zondag 22 september 2019 heeft onze clubuitstap plaats en deze keer gaan we ... met de bus 😉, noteer alvast deze datum want het belooft opnieuw de moeite waard te worden !

Dit jaar is het een uitstap met een loopwedstrijd en nog veel meer...

Verdere info volgt uiteraard !Comments